GAMYBA

Grill London restoranuose yra išskirtinė galimybė stebėti gamybos procesą atviroje virtuvėje, kurioje matomos visos maisto ruošimo stadijos, nuo patiekalo užsakymo iki pateikimo svečiui. Maisto gamybos procesai vyksta naudojant profesionalius įrenginius bei technologijas.

Unikalios Josper kepsninės

Josper – tobulas griliaus ir orkaitės derinys, leidžiantis pasiekti stulbinančių rezultatų. Josper grilius jau 50 metų lyderiauja viso pasaulio virtuvėse. Naudojami ekologiški ugnies šaltiniai ir unikalus dizainas suteikia galimybę pasiekti itin aukštą kepimo temperatūrą. Kepamas maistas tobulai apkepa, tačiau nepraranda sultingumo, įgyja unikalų skonį bei subtilų dūmų aromatą.

Brandinimo kamera

Grill London restoranuose, Vilniaus senamiestyje ir PC CUP, svečiams matomoje vietoje yra integruota speciali Dry Ager mėsos brandinimo kamera. Joje laikomi mėsos produktai leidžia paruošti dar minkštesnius ir skanesnius kepsnius. Brandinimo procesas vyksta nuo 3 iki 6 savaičių: pirmųjų trijų savaičių metu mėsa keičia vidinę struktūrą, o likusiu metu – įgauna aromatą. Sauso brandinimo metu mėsa laikoma palaikant pastovią temperatūrą ir nuolatos filtruojant orą specialiu ultravioletinių spindulių filtru, esančiu kameros viduje. Taip sudaroma aplinka be bakterijų, kurioje vyksta procesai, duodantys neįtikėtinų rezultatų.

,,Sous vide“ technologija

Kadangi restoranuose vyrauja itin aukšti maisto kokybės standartai, gaminant patiekalus pritaikomos naujausios, modernios technologijos, suteikiančios neįtikėtinų galimybių. ,,Sous vide“ technologija suteikia galimybę atrasti naujus, nepakartojamus skonius, išgauti dar sultingesnius ir minkštesnius kepsnius. Šio proceso metu mėsa, žuvis ar daržovės supakuojami sandariame vakuuminiame maišelyje, tuomet verdami specialiame konvekciniame įrenginyje mažesnėje nei 100 laipsnių temperatūroje. Šios technologijos rezultatas – nepriekaištingai sultinga mėsa, kuri išsaugo visas maistines medžiagas, bei vitaminus!

Marinatai ir padažai

Visuose Grill London restoranuose marinatus ir padažus gaminame patys. Dėka mūsų šefų, pasitelktų naujausių technologijų ir unikalios receptūros, naminiai marinatai kiekvienam kepsniui suteikia subtilų skonį ir išskirtinį aromatą. Norint dovanoti patiekalams dar daugiau skonio, mūsų svečiams siūlome platų, bet 11 skirtingų padažų pasirinkimą.