GAMYBA

Naujausiuose ,,Grill London“ restoranuose yra išskirtinė galimybė stebėti visą gamybos procesą atviroje virtuvėje, kurioje matomos visos maisto ruošimo stadijos, nuo patiekalo užsakymo iki pateikimo svečiui. Maisto gamybos procesai vyksta naudojant unikalius įrenginius bei technologijas.

Unikalios keramikinės kepsninės

Keramikinės kepsninės, naudojamos kartu su ekologiškomis ,,ProFlame“ anglimis – leidžia pasiekti pritrenkiančių rezultatų. Izoliuotas keramikinis gaubtas, efektyvi oro srautų kontrolė bei itin tiksliai išlaikoma temperatūra – mūsų naudojamų kepsninių privalumai, suteikiantys kepsniams neprilygstamą sultingumą, minkštumą bei skonį. Kepant šiomis kepsninėmis – išgaunamas malonus, švelnus anglių aromatas.

Brandinimo kamera

,,Grill London“ restorane, esančiame Vilniaus senamiestyje, klientui matomoje vietoje yra integruota speciali mėsos brandinimo kamera. Joje laikomi mėsos produktai leidžia paruošti dar minkštesnius ir skanesnius kepsnius. Brandinimo procesas paprastai vyksta nuo trijų iki šešių savaičių: pirmųjų trijų savaičių metu mėsa keičia vidinę struktūrą, o likusiu metu – įgauna aromatą. Sauso brandinimo metu mėsa laikoma pakabinta arba padėta lentynoje, palaikant pastovią temperatūrą ir nuolatos filtruojant orą specialiu ultravioletinių spindulių filtru, esančiu kameros viduje. Taip sudaroma aplinka be bakterijų, kurioje vyksta procesai, duodantys neįtikėtinų rezultatų.

,,Sous vide“ technologija

Kadangi restoranuose vyrauja itin aukšti maisto kokybės standartai, gaminant patiekalus pritaikomos naujausios, modernios technologijos, suteikiančios neįtikėtinų galimybių. ,,Sous vide“ technologija suteikia galimybę atrasti naujus, nepakartojamus skonius, išgauti dar sultingesnius ir minkštesnius kepsnius. Šio proceso metu mėsa, žuvis ar daržovės supakuojami sandariame vakuuminiame maišelyje, tuomet verdami specialiame konvekciniame įrenginyje mažesnėje nei 100 laipsnių temperatūroje. Šios technologijos rezultatas – nepriekaištingai sultinga mėsa, kuri išsaugo visas maistines medžiagas, bei vitaminus!

Marinatai ir padažai

Visuose ,,Grill London” restoranuose ruošiami pagal mūsų pačių receptus sukurti naminiai marinatai, suteikiantys kiekvienam kepsniui išskirtinį skonį. Naujausios technologijos bei ypatingi marinatai leidžia patiekti svečiui nepriekaištingo skonio patiekalą. Prie patiekalo galima rinktis mūsų gamybos padažą iš plataus, net 9 skonių bei tekstūrų pasirinkimo.